Digital Services

Computerhulp

Hulp en/of uitleg nodig met betrekking tot het gebruik van uw computer en de daarop geïnstalleerde applicaties?

Neem direct contact op via de onderstaande gegevens.

Aankoop advies

Door de overvloed aan keuze op de elektronica markt kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag tot de juiste beslissing te komen door persoonlijk advies uit te brengen. Onder andere voor: laptops, desktops, smartphones, tablets en routers.

Computers op maat

Wilt u liever een computer/notebook die geheel naar uw wens is samengesteld? Ook dan bieden wij uitkomst. Neem via onderstaande gegevens contact op voor de mogelijkheden.

Thuisnetwerken

Een geoptimaliseerd thuisnetwerk draagt bij aan een betrouwbare, snelle internetverbinding in uw huis. Naast een adviserende rol kunnen wij ook alles voor u aansluiten en instellen zodat u er zelf verder totaal geen omkijken meer naar heeft.

Reparaties en Upgrades

Een trage computer is een groot irritatiepunt. Wanneer u een snellere computer wilt, maar nog geen compleet nieuwe wilt aanschaffen kunt u ervoor kiezen om de hardware te upgraden.

Installatiehulp

Wanneer u een nieuw apparaat heeft gekocht kan het soms voorkomen dat u het zelf niet optimaal kunt laten werken. In dat geval kunt u contact opnemen met Multiservice ACR waarna wij de installatie van u overnemen en ervoor zorgen dat alles naar wens werkt.

Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Gewenste dienst:

Informatie betrekkende uw aanvraag:

Contact gegevens

Digital Services
Raymond Leistra

Telefoon: 06 21 18 18 17
Email: raymond@multiserviceacr.nl

Of bel via Skype: